Nokia kavandab suuremat läbimurret

Soome tehnoloogiagigant Nokia, mis vahepeal valis partneriks Microsofti ja elas üle kriisi, on uueks partneriks valinud Google’i ja kavandab tänavusel aastal suuremat läbimurret. Lisaks uutele mobiiltelefonidele arendab Nokia maailmas unikaalseid virtuaalse reaalsuse kaameraid ning koduseid terviseseadmeid nagu digitaalne termomeeter, digitaalne kaal ja pulsikell.

Nokia on Twitter

We’ve just announced our new vision for Nokia Health at #MWC17. See it here: https://t.co/wkVpSMITpr #MWC17

Nagu ütles Nokia juht Rajeev Suri eile Barcelonas maailma mobiilside kongressil, sooritab Nokia tänavu suure hüppe edasi. Lisaks 5G mobiilside võrguseadmetele, kus Nokia on maailma liider, arendatakse virtuaalse reaalsuse kaamerat Ozo ja sellega seotud tarkvara, mis võimaldab virtuaalset heli:

Nokia on Twitter

Unlock the new dimension of sound. Introducing #OZO Audio. https://t.co/1Y3GvGEv1D #MWC17

isaks pakun Nokia muid vidinaid nagu isiklikud tervisseadmed. Nendeks on maailma kõige täiuslikum digitaalne termomeeter Nokia Thermo, pulsikell Nokia Steel ja kaal Nokia Body. Kõik need seadmed on ühendatavad telefoni äppidega. Lisaks on veel koduseid vidinaid nagu kodumonitor, vererõhumõõtja, äratusvalgus ja digitaalne juuksehari.

Nokia on Twitter

Rajeev Suri on our role in #VR and #digitalhealth at #MWC17 @NokiaVR

Nokia esitlusest tuli välja, et firma on väga ambitsioonikas, mis tähendab, et tahetakse pakkuda konkurentsi USA firmale Apple, mis on tõusnud erinevate vidinatega tehnoloogiamaailma turuliidriks.

Nokia on Twitter

Get a first-hand look at how we are transforming lives through innovative technologies: https://t.co/Vpf0OXPYd2 #MWC17

Video esitlusest Barcelonas:

Kommentaarid
(Külastatud 328 korda, 1 külastust täna)