Möödunud nädalal sugulase autoga teelt välja sõitnud 12-aastane poiss suri haiglas

Möödunud nädala esmaspäeval võttis 12-aastane poiss ilma loata oma sugulase auto ja sõitis sellega Pohjanmaal Kristiinankaupunki ligidal Närpio linnas teelt välja. Paar päeva hiljem suri poiss Tampere haiglas, vahendab Ilkka.

Enne Põhja-Soomest Raahest sõitma hakkamist oli poiss võtnud auto peale sugulaste koera, et loom haukuma ei hakkaks. Poiss oli tahtnud sõita ligi 550 km kaugusele Turu linna oma tuttavate juurde. Õnnetus juhtus esmaspäeva varahommikul kell 5.28, kui poiss oli autoga ära sõitnud 300 kilomeetrit. Möödasõitja oli märganud auto tulesid metsas ja helistanud hädaabi numbril.

Õnnetuspaigal oli teel vasakpööre. Auto oli sõitnud otse metsa. Auto oli sõitnud 172 meetrit mööda teepeenart enne kui peatus.

Nii poiss kui koer lendasid autost välja. Poiss leiti 3-4 meetri ja koer ligi 30 meetri kaugusel autost. Teepind oli õnnetuskohas kuiv. Koer suri õnnetuspaigal. Poisi surma põhjust veel selgitatakse. Tõenäoliselt oli poiss kas sõitnud liiga kiiresti või siis jäänud rooli taga magama. Alkoholi tarvitamist ei tuvastatud.

Pohjanmaa politseiosakonna komissar Mikko Uusimäki ütles, et tema pole oma 20-aastase politseis töötamise aja jooksul midagi sellist veel näinud.

Poika otti koiran matkaansa, ettei herätä talon väkeä – Närpiössä ulosajanut 12-vuotias menehtyi sairaalassa

Poliisiuutiset Julkaistu 15.02.2017 11:32 (Päivitetty 15.02.2017 18:46) Viime viikolla Närpiössä ulosajossa vakavasti loukkaantunut 12-vuotias raahelaispoika on menehtynyt saamiinsa vammoihin. Poliisi kertoi viime viikolla, että henkilöautoa ajanut 12-vuotias poika loukkaantui vakavasti Närpiössä sattuneessa ulosajossa. Ulosajo tapahtui maanantaina 6. helmikuuta. Poika menehtyi saamiinsa vammoihin kaksi päivää myöhemmin keskiviikkoiltana Tampereen yliopistollisessa sairaalassa.

Kommentaarid
(Külastatud 423 korda, 1 külastust täna)