Helsingis kiilus mees lifti kinni ja oleks äärepealt ära surnud

Helsingi raudteejaama hoones kiilus mees täna lifi kinni nii õnnetult, et oleks võinud ära surra. Mees päästeti ära ja toimetati haiglasse, aga surm oli päästeameti info kohaselt väga lähedal.

Mees oli enda järel tõmmanud kaubalifti suure käru, aga käru jäi liikuva seina ja lifti kere vahele kinni, vahendab Helsingin Sanomat. Mees suruti omakorda kinni käru ja lifti tagaseina vahele, nii et ta ei pääsenud sealt enam välja.

Õnneks jäi lift takerdunud käru tõttu seisma. Päästeametnikel võttis lifti uste avamine aega pool tundi, kuna lift oli peatunud kahe korruse vahel. Mees oli kogu selle aja teadvusel, aga pidi taluma hirmsat piina.

Liikuva seina ja liftikere vahele on aastate jooksul jäänud mitmeid inimesi ning on olnud koguni surmajuhtumeid. Nüüd oli tegemist samuti eluohtliku olukorraga, aga päästeameti andmetel pääses mees sellest õnneks suuremate vigastuteta.

http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005082443.html

Kommentaarid
(Külastatud 380 korda, 1 külastust täna)