Eesti mees sõitis Soomes purjuspäi, kolm last autos

Politsei sai eile, esmaspäeval teate Põhja-Savo maakonnas Siilinjärvi poole sõitvast autost, mille juht näis olevat joobes. Politseipatrull märkas autot Kuopio piiril ja sõitis sel järel. Juht sõitis rahulikult, aga auto ei püsinud korralikult oma sõidurajal.

Politsei peatas auto Sänkimäentie ristmikul. Autot juhtinud eestlasest mees puhus alkomeetrisse rasket joovet ületava näidu, vahendab Ilta-Sanomat.

Lisaks mehele oli autos kolm last, kellest ühel puudus turvavöö.

Politsei keelas mehel edasi sõita, meest kahtlustatakse joobes juhtimises ja liikluseeskirjade rikkumises.

Virolaismies ajoi humalassa kolme lasta kyydissään Siilinjärvellä

Hätäkeskukseen tehdyn ilmoituksen mukaan Siilinjärvellä Nilsiän suuntaan ajavan auton kuljettajan epäiltiin olevan päihtynyt. Ajoneuvoa vastaan tullut poliisipartio havaitsi kyseisen henkilöauton Kuopion rajalla ja kääntyi tämän perään. Poliisin mukaan kuljettaja ajoi rauhallisesti, mutta ei meinannut pysyä kaistallaan mutkissa. Poliisi sai miehen pysäyttämään auton Sänkimäentien risteykseen. Autoa kuljettanut virolaismies puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävän lukeman.

Kommentaarid
(Külastatud 354 korda, 1 külastust täna)