Draama Lahtis: Soome jäi ilma kuldmedalist

Lahti MM-il oli täna meeste paarissprindis dramaatiline olukord, kus liidripositsioonil sõitnud Norra suusataja Emil Iversen kukkus paarsada meetrit enne finišit ja jäi jalgu kohe tema järel sõitnud soomlasele Iivo Niskanenile.

Neist sõitsid mööda Venemaa (Sergei Ustjugov) ja Itaalia (Federico Pellegrino) võistlejad, kes said vastavalt kulla ja hõbeda. Niskanenil õnnestus pärast kukkumist Soomele välja võidelda pronksmedal. Tema paarisvõistleja oli Sami Jauhojärvi.

Kukkumine toimus nii, et Iversen nägi, et Niskanenil on hea hoog sees ja hakkab tast mööda minema. Norralane keeras soomlasele ette ja kukkus. Soomlane kukkus talle otsa. Norra võistkonna liikmed tunnistasid hiljem ise ka, et olid süüdi. Ilma Norra sekkumiseta oleks Soome võitnud kuldmedali.

Youtube’i veebis on üleval video dramaatilisest võistlusest:

Kommentaarid
(Külastatud 212 korda, 1 külastust täna)