Autoomaniku hommikune üllatus Pasilas: autost astus välja võõras mees

Helsingis Pasilas tabas eile, neljapäeva hommikul oma auto juurde läinud meest üllatus: tema autost väljus võõras mees, lumehari käes.

Asi juhtus hommikul enne kella kuut, kui autoomanik ja tema sõber märkasid tänavale pargitud autole lähenedes, et selle sisevalgus põleb. Kui mees läks asja uurima, astus tema enda autost välja võõras mees, lumehari käes, vahendab Helsingin Sanomat.

Autoomanik võttis koos oma sõbraga võõra keskealise mehe kinni ja helistas hädaabi numbril. Kohale tulnud politseipatrull võttis mehe oma hoole alla ja vaatas auto üle. Selle lukusüdamikust leiti väänamise jälgi ning süütelukku oli murtud.

Politseinikud toimetasid võõrasse autosse sisse läinud mehe Pasila arestimajja. Teda kahtlustatakse auto ärandamise katses.

Autoilijan aamujärkytys Pasilassa: omasta autosta nousi vieras mies lumiharja kädessään

Omalle autolleen mennyt mies koki ikävän yllätyksen varhain torstaiaamuna Helsingin Pasilassa, kun hän havaitsi ajopelinsä olleen jo miehitettynä. Tilanne alkoi hieman ennen aamukuutta, kun auton omistaja ja hänen kaverinsa huomasivat autoa lähestyessään, että sen sisävalo oli jostain syystä päällä. Miehet olivat pysäköineet auton edellisiltana Asemapäällikönkadulle.

Kommentaarid
(Külastatud 231 korda, 1 külastust täna)