Üks Siilitie otsasõidu ohvritest suri haiglas

Üks Helsingis Siilitie metroojaama juures vana aasta õhtul toimunud otsasõidu ohvritest suri täna haiglas. Uurimine pole toonud viiteid tahtlikkusele, vahendab Helsingin Sanomat.

Haiglas suri ligi 60-aastane mees. Juhtunus said kannatada kokku neli inimest: otsasõidu sooritanud üle 30-aastane eestlasest Volvo juht ning kõnniteel liikunud 60-aastane mees, 20-aastane naine ja 40-aastane naine.

Juhtumit uuritakse kui liiklusohtliku olukorra tekitamist, millega kaasnes raske kehavigastus ja nüüd ka surm. Politsei info kohaselt ei viita miski sellele, et tegemist oleks olnud tahtliku tegevusega. Kõige tõenäolisem otsasõidu põhjus on autojuhi terviserike.

Juhtunus osalenud eestlasest mees on üle kuulatud ja talle on kehtestatud ajutine juhtimiskeeld. Mehel on Soome juhiluba.

Yksi Helsingin Siilitien yliajon uhreista on kuollut

Yksi Siilitiellä uudenvuodenaattona tapahtuneen yliajon uhreista on kuollut, kertoo Helsingin poliisi tiedotteessaan. Onnettomuudessa loukkaantui neljä ihmistä, kun hieman yli 30-vuotias mies törmäsi autolla jalankulkijoihin Siilitien metroaseman lähistöllä. Poliisin mukaan yksi loukkaantuneista, noin 60-vuotias mies, kuoli perjantaina sairaalassa Helsingissä. Yksi muista uhreista on poliisin mukaan edelleen sairaalahoidossa.

Kommentaarid
(Külastatud 433 korda, 1 külastust täna)