Taimaal suured üleujutused, soomlaste puhkused rikutud

Üleujutus Taimaal Samui saarel, väljavõte channelnewsasia.com veebist.

Taimaal on taas suured üleujutused, rannad on üle ujutatud ja turistid hotellidest välja ei saa, mistõttu inimeste puhkused on rikutud. Viimase nädala jooksul on olnud ainult paar tundi, mil pole sadanud, vahendab Helsingin Sanomat.

Üks soomlasest abielupaar, kes on veetnud nädala Taimaal kurtis et puhkus ei kujunenud päris selliseks, mida oodati. Nende hotell Koh Tao saarel on õnneks kõrgemal kohal, aga mõnes hotellis tuleb kahlata vee sees. Nad pidid edasi minema Phangani saarele, aga see reis jääb ära. Võibolla õnnestub mõne päeva pärast pääseda Samui saarele.

Taimaa paduvihmade tagajärjel on hukkunud juba 12 inimest. Kokku on tulvavete tagajärjel kannatanud ligi 120 000 inimest. Lõuna-Taimaal möllavad tulvaveed on tabanud turistide hulgas populaarseid Samui ja Phangani saari. Soome turistide hulgas teadaolevalt kannatanuid ei ole. Ühele Soome pensionäridest abielupaarile, kes kodust välja ei saanud, tõid hoolitsevad tailased toitu.

http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005036030.html

Kommentaarid
(Külastatud 316 korda, 1 külastust täna)