KUUM: Soome kaubakeskus alates märtsist avatud 24/7

Soome suurim Prisma pood, Helsingis Kannelmäki linnaosas asuva Kaari kaubakeskuse Prisma hypermarket on alates märtsist avatud ööpäevaringselt.

Alates 3. märtsist on Prisma Kaari avatud ööpäevaringeselt, kinnitas eestinen.fi-le Kaari kaubanduskeskuse koordinaator Kaisa Sohlman. Tema väitel oli Prisma ööpäevaringselt katseliselt avatud enne jõule ja see eksperiment õigustas end sedavõrd, et pood otsustati jätta püsivalt avatuks.

Enne jõule katsetatud ööpäevaringne teenus võeti väga hästi vastu ka töötajate poolt. Neid, kes olid nõus öises vahetuses töötama oli rohkem kui tööd, mida pakkuda, ütles toona Iltalehtile Prisma Kaari juhataja Ilkka Riiali.

Prisma kaari on Helsingi piirkonna kaubandusühistu HOK-Elanto suurim kauplus. HOK-Elanto kuulub Soome kaubandusühistuste keskühistusse SOK (Eesti ETK analoog). SOK gruppi kuuluvad lisaks Prismadele näiteks Sokose kaubamajad, samuti Sokose hotellid, sealhulgas Viru hotell Tallinnas. SOK on ligi 11 miljardi euro suuruse aastakäibega Soome suurim kaubandusettevõte.

Kaari kaubanduskeskus Helsingis. Pilt: Kauppakeskus Kaari.
Kommentaarid
(Külastatud 1,015 korda, 1 külastust täna)