NOSTALGIALAKS: Tallinki reklaambrošüür aastast 1990

Täna läheb liinile Tallinki tuliuus laev Megastar. Aga millised olid laevad 27 aastat tagasi? Ehk sügaval nõuka-ajal. Sellest saab aimu vanast reklaambrošüürist, kust selgub, et toona Eesti ja Soome vahel sõitnud laevale Tallink sai pileteid osta ainult Soome markade eest.

Helsingi-Tallinna edasi-tagasi reis laeval Tallink maksis 185 marka ehk tänases vääringus 31 eurot. Täna on edasi-tagasi pileti hind laias laastus sama – Helsingist ostes edasi-tagasi reisi pilet 36 eurot, tänasel Megastari avareisil 18 eurot. Alla 12-aastased lapsed reisisid juba toona tasuta.

Toona oli laeval 4 tekki ehk korrust, Star-kiirlaevadel on 12 tekki.

Tollal reklaamiti ka soodsat Via Baltica reisivõimalust Euroopasse, toona veel läbi Minski, kust läks kiirtee Varssavisse.

Kommentaarid
(Külastatud 527 korda, 1 külastust täna)