Nokia on tagasi! Tänavu oodata 6-7 nutitelefoni

Uute Nokia nutitelefonide välimus on välja ujunud, kujutis nokiapoweruser.com veebist.

Soome on Nokia kaubamärgiga telefonidega turul tagasi. Nimelt on tänavu Espoo firmalt HMD oodata lausa 6-7 uut nutitelefoni, mis kasutavad Android operatsioonisüsteemi, vahendab nokiapoweruser.com.

Uued nutitelefonid kannavad nimesid Nokia D1 ja Nokia E1. Tegemist on odava ja keskmise hinnasegmendi telefonidega, mida praegu valitsevad Samsung, Huawei ja HTC.

Detsembri algul teatas HMD pressiteate vahendusel, et esimesed Nokia tavalised mobiiltelefonid tulevad müügile juba tänavu esimeses kvartalis nime all Nokia 150 ja Nokia 150 Dual SIM. Viimased on varustatud kahe SIM-kaardi pesaga. Telefonidel on väike 2,4-tolline ekraan, kaamera ja bluetooth-ühendus. Telefonidel on vanast Nokia klassikast tuttav 22-tunnine kõneaeg ja 31-päevane ooteaeg. Telefone laetakse tavalise mikro-usb pesa kaudu.Telefon toetab kuni 32 GB microSD mälukaarti. Telefonide oodatav müügihind on 26 dollarit ilma lisanduvate müügimaksudeta.

Kommentaarid
(Külastatud 906 korda, 1 külastust täna)