Mikko Alatalo kukkus laeval esinedes pikali

Soome tuntud laulja ja rahvasaadik Mikko Alatalo kukkus tormisel merel laeval esinedes laval selili, vahendab Iltalehti.

Mikko oli Viking Mariella laevaga teel Helsingist Stockholmi, kui ta esinemise ajal kukkus laeva kõikumise tõttu laval selili. Ta oli Soome parlamendi Eduskunta tööst vabal ajal laeval esinemas koos oma bändiga Alatalo Bros, kus esinevad veel tema pojad Kalle ja Aaro.

Alatalo räägib, et ka tantsijad ei suutnud laval püsti seista, laeva koridorid olid täis oksendatud. Taxfree poed olid suletud.

Alatalo märgib, et laeva akendest polnud muud näha kui lainete vahuseid harjasid. Tuul oli merel Soome rannikul ligi 30 meetrit sekundis, seetõttu otsis laev esialgu Eesti poolelt tormivarju ja hilines. Esinemine algas kell 23, siis oli laev juba avamerel ja kõikumine oli suur. Isegi suusatamise kogemusest polnud mingit abi, püsti oli laeval võimatu seista. Pärast kajutis magades oli tükk tegemist, et voodist mitte alla kukkuda.

Kommentaarid
(Külastatud 434 korda, 1 külastust täna)