Kalle Palander müüb maha Riviera villa, et Ontika mõisa arendada

Ida-Virumaal Ontika mõisa arendav Soome endine mäesuusakuulsus Kalle Palander kavatseb müü maha villa Prantsuse Rivieras ja suvila Lapimaal, et leida lisaraha Eestis asuva mõisa jaoks, vahendab Ilta-Sanomat.

Riviera villast on pilte Instagramis:

No Title

No Description

No Title

No Description

No Title

No Description

Palander tunnistas, et tema majanduslik olukord pole praegu kiita ja ta ei jõua kõiki kinnisvaraobjekte Eestis, Soomes ja Prantsusmaal ülal pidada. Selleks kavatseb ta müüa villa Prantsuse Rivieras Nizza lähedal ja suvila Lapimaal Tornios.

„Prantsuse koht oli juba müüdud, aga kaup jäi viimasel hetkel katki,” tunnistas Palander. Kinnisvara müügist saadud raha pannakse Ontika mõisa Eestis Ida-Virumaal, kus on Palanderi praegune kodu. Ontikal on kavas korda teha mõisa peahoone.

Kalle Palander talousvaikeuksissa – omaisuus menossa myyntiin: “Olen hölmöillyt rahan kanssa”

Vaikka Kalle Palander näkyi ja kuului päättyneenä vuonna kaikkialla, näkyvyys ei muutu enää samalla lailla suuriksi rahoiksi kuin alppihiihtouran parhaina vuosina. Palander, 39, myönsi tiistaina IS:lle, että hänen taloutensa on tiukoilla ja kiinteän omaisuuden mittava myyminen suunnitelmissa. – Ehkä osa ihmisistä kuvittelee, että olen urheilu-urani jäljiltä samassa tilanteessa kuin joku Teemu Selänne tai Sami Hyypiä.

Kommentaarid
(Külastatud 1,222 korda, 1 külastust täna)