Kalle Palander müüb maha Riviera villa, et Ontika mõisa arendada

Ida-Virumaal Ontika mõisa arendav Soome endine mäesuusakuulsus Kalle Palander kavatseb müü maha villa Prantsuse Rivieras ja suvila Lapimaal, et leida lisaraha Eestis asuva mõisa jaoks, vahendab Ilta-Sanomat.

Riviera villast on pilte Instagramis:

View this post on Instagram

Villa Callassa vapaita lomaviikkoja! Ihana villamme yhdessä Ranskan kauneimmista kylistä on vapaana 24.10 lähtien! Villassa 4 isoa makuuhuonetta omilla kylppäreillä, 2 täysin varusteltua keittiötä, iso lounge takalla, biljardihuone, hehtaarin tontti istutuksineen, iso uima-allasalue, ulkokeittiö bbq, upeasti sisustettu. Tutustu alueeseen: Seillans, Provence (It is a ville perché (perched hill-top village) overlooking the plain between the southern Alps and the Esterel, which borders the sea between Cannes and Saint-Raphaël. It has been recognized as one of the prettiest villages of France.) Lentokenttä: Nizza. Suomalainen taloudenhoitaja! Varaa lomasi pian, minimivuokrausaika 4vrk. Laita yv tai soita +358 407366123 #villacalla

A post shared by Kalle Palander (@palanderkalle) on

View this post on Instagram

Villa Callassa vapaita lomaviikkoja! Ihana villamme yhdessä Ranskan kauneimmista kylistä on vapaana 24.10 lähtien! Villassa 4 isoa makuuhuonetta omilla kylppäreillä, 2 täysin varusteltua keittiötä, iso lounge takalla, biljardihuone, hehtaarin tontti istutuksineen, iso uima-allasalue, ulkokeittiö bbq, upeasti sisustettu. Tutustu alueeseen: Seillans, Provence (It is a ville perché (perched hill-top village) overlooking the plain between the southern Alps and the Esterel, which borders the sea between Cannes and Saint-Raphaël. It has been recognized as one of the prettiest villages of France.) Lentokenttä: Nizza. Suomalainen taloudenhoitaja! Varaa lomasi pian, minimivuokrausaika 4vrk. Laita yv tai soita +358 407366123 #villacalla

A post shared by Kalle Palander (@palanderkalle) on

View this post on Instagram

Villa Callassa vapaita lomaviikkoja! Ihana villamme yhdessä Ranskan kauneimmista kylistä on vapaana 24.10 lähtien! Villassa 4 isoa makuuhuonetta omilla kylppäreillä, 2 täysin varusteltua keittiötä, iso lounge takalla, biljardihuone, hehtaarin tontti istutuksineen, iso uima-allasalue, ulkokeittiö bbq, upeasti sisustettu. Tutustu alueeseen: Seillans, Provence (It is a ville perché (perched hill-top village) overlooking the plain between the southern Alps and the Esterel, which borders the sea between Cannes and Saint-Raphaël. It has been recognized as one of the prettiest villages of France.) Lentokenttä: Nizza. Suomalainen taloudenhoitaja! Varaa lomasi pian, minimivuokrausaika 4vrk. Laita yv tai soita +358 407366123 #villacalla

A post shared by Kalle Palander (@palanderkalle) on

Palander tunnistas, et tema majanduslik olukord pole praegu kiita ja ta ei jõua kõiki kinnisvaraobjekte Eestis, Soomes ja Prantsusmaal ülal pidada. Selleks kavatseb ta müüa villa Prantsuse Rivieras Nizza lähedal ja suvila Lapimaal Tornios.

 

-Reklaam-

 

„Prantsuse koht oli juba müüdud, aga kaup jäi viimasel hetkel katki,” tunnistas Palander. Kinnisvara müügist saadud raha pannakse Ontika mõisa Eestis Ida-Virumaal, kus on Palanderi praegune kodu. Ontikal on kavas korda teha mõisa peahoone.

Kalle Palander talousvaikeuksissa – omaisuus menossa myyntiin: “Olen hölmöillyt rahan kanssa”

Vaikka Kalle Palander näkyi ja kuului päättyneenä vuonna kaikkialla, näkyvyys ei muutu enää samalla lailla suuriksi rahoiksi kuin alppihiihtouran parhaina vuosina. Palander, 39, myönsi tiistaina IS:lle, että hänen taloutensa on tiukoilla ja kiinteän omaisuuden mittava myyminen suunnitelmissa. – Ehkä osa ihmisistä kuvittelee, että olen urheilu-urani jäljiltä samassa tilanteessa kuin joku Teemu Selänne tai Sami Hyypiä.

(Külastatud 762 korda, 1 külastust täna)

Kommentaarid

kommentaarid