27-aastane soome naine pole veel olnud paarisuhtes

27-aastane soome naine pole veel olnud kordagi paarisuhtes, sest otsib omale sobivat meest, keda ta pole veel leidnud.

Iga kümnes soomlane ei sõlmi eluajal ühtegi koos- ega abielu. 27-aastane Sarita Kemppainen on olnud siiamaani üks neist. Mehed, kellest ta on huvitatud, pole tahtnud teda ja need mehed, kes temast on olnud huvitatud, pole olnud temale meele järgi. Ta on küll olnud kiindunud, aga pole elus kordagi olnud armunud, vahendab Helsingin Sanomat.

Kemppainen on märganud, et paljude arvates on iga inimene olnud oma elus suhtes, seetõttu on tal raske teistele seletada, et tema pole. Inimesed on üllatunud ja küsivad, kas ta ise ei taha teistega suhelda, aga tegelikult nii see ka pole.

Naine otsib omale elukaaslast ja kardab üksikuks jääda. Ta võtaks omale koera, aga seda meelsamini kellegagi koos. Ta igatseb omale lapsi. Samas ei soovi ta suhte nimel end muuta. Küll on ta nõus tegema kompromisse suhtes olles.

Kemppainen on üks 170-st inimesest kes vastasid Helsingin Sanomate üleskutse peale anda teada, kui sa pole kordagi olnud suhtes. Vastajaid oli igas vanuses, aga kõige rohkem alla 30-aastaseid. Naisi oli vastajate hulgas rohkem kui mehi.

Üksikuks jäänute puhul on tavaline, et nad pole leidnud sobivat kaaslast. Mõned vastasid, et nad pole kõlvanud kellelegi. Mida kõrgem oli vanus, seda enam olid inimesed olukorraga leppinud. Üks 41-aastane mees kirjutas, et paarisuhe ei sobi introvertidele, see põhjustab liiga palju stressi.

Uuringute põhjal on teada, et iga kümnes soomlane ei sõlmi elu jooksul ühtegi paarisuhet.

45-aastane Helsingi mees Erkki tunnistab, et tal pole elus kedagi olnud ja keegi ei tea seda. Pühi veedab ta koos sõprade või vanematega, aga vahel päris üksi. Üks, mida ta taga igatseb on kellegagi koos magamine. Samuti tahaks ta saada lapsi.

Erkki tunnistab, et noorpõlves oli ta tagasihoidlik nohik. Ülihoolisev ema hoiatas naiste eest, et need võivad petta. Mees on käinud paljudel kohtingutel, aga talle on ära öeldud. Ta on märganud, et temast on eriti huvitatud välismaa naised ja seda tema hea palga tõttu. Ühe naisega arenes suhe juba päris kaugele ja siis selgus, et ta vajas raha.

Erkki tunnistab, et päris igaühte ta ka ei taha. Näiteks ei sobi talle kamandajad, samuti ülekaalulised, kassi- ja koerahullud, või need, kellel on aastas kümneid sekspartnereid. Kuni ta on kohanud põhiliselt selliseid naisi, siis elab ta parem üksi.

Sarita Kemppainen, 27, ei ole seurustellut koskaan – “En halua pelailla, mutta ihminen kai kiinnostuu siitä, mitä ei voi saada”

Uudenvuodenaattona se saattaa tulla Sarita Kemppaisen mieleen: taas kului vuosi, enkä vieläkään löytänyt ketään. Kemppainen on 27-vuotias, eikä ole koskaan seurustellut. Miksi niin on käynyt? Kai siksi, että hän on ollut kiinnostunut miehistä, jotka eivät ole kiinnostuneet hänestä. Ja toisaalta hän ei ole ollut kiinnostunut niistä miehistä, jotka ovat olleet hänestä.

Kommentaarid
(Külastatud 668 korda, 1 külastust täna)