SSS-Raadio – soomekeelne raadio Eestis

SSS-Raadio toimetaja Tapio Reini tööpostil, väljavõte SSS-Raadio veebist.

Kas teadsite, et Eestis on võimalik kuulata kohalikke uudiseid soome keeles? Kui mitte, siis on kõigil, kes soovivad kuulata soomekeelseid Eesti uudiseid, võimalus kuulata Tallinnas vabatahtlikul põhimõttel tegutsevat Talsinki raadiojaama SSS-Raadio. Raadio on kuulatav Tallinnas ja selle ümbruses sagedusel 92,4 MHz, samuti veebis (kliki pildil):

Raadio SSS toimetaja Tapio Reini ütles, et kolm S-i ei tule mitte kunagisest SSSR-ist (venepäraselt CCCP), vaid tähistavad kolme Soome tunnust: Sibelius, saun ja sisu. Raadiojaamal on igapäevaselt tuhandeid kuulajaid nii Eestis kui väljaspool, isegi Hispaanias. Raadiojaam on eriti populaarne nende eestlaste seas, kes valdavad soome keelt.

Head kuulamist!

Kommentaarid
(Külastatud 1,350 korda, 1 külastust täna)