Soome TV-s algab suur Läänemere-seriaal

Soome TV2 ja Yle Areena pealt algab tuleval esmaspäeval, 26. detsembril kell 20 uus suur seriaal Heroes of The Baltic Sea (Läänemere kangelased), mille võtted on toimunud nii Soomes kui Eestis, lisaks Rootsis, Saksamaal ja Inglismaal.

Seriaal kujutab aaretejahti, mis saab alguse sellest, et tormisel Läänemerel läheb 1468. aastal põhja purjelaev Hanneke Vrome. Koos laevaga läheb põhja suur aardelast. Laeval olnud Raseborgi (Raasepori) linnapea poja Axel Totti saanus on jäänud seniajani saladuseks, vahendab Yle portaal.

Laeval olnud aaret pole samuti seniajani leitud. Neli kaasaja noort saavad ülesande uurida järgi, mis linnapea pojaga juhtus ja kuhu kadus laeval olnud kuld. Neliku teekond järgib Axeli oma ja nad ei suuda ette kujutada, mis neid ees ootab.

Seriaali stsenaariumi on kirjutanud Antti Pesonen ja  Outi Keskevaari. Sarjas on ühendatud keskaegne draama ja kaasaja sündmused. Seriaali režissöör on AJ Annila.

Sarjas astub üles terve rida soomlastest filmitähti nagu Ville Virtanen (mereröövlipealik Magnus Fleming), Minttu Mustakallio (Margaretha Fleming), Tommi Korpela (kapten Vrome), Linda Zilliacus (Katarina Viffert), Sampo Sarkola (Daniel Bielke) ja Jorma Tommila (Lauti Tott).

Kommentaarid
(Külastatud 582 korda, 1 külastust täna)