Politsei: Helsingis on tegemist arvatavalt õnnetusega

Sündmuse asukoht Helsingis Siilitie metroojaama juures, kujutis Helsingin Sanomate veebist.

Politsei info kohaselt on Helsingis täna kella 13.45 ajal Siilitie metroojaama juures juhtunu puhul tegemist tõenäoliselt õnnetuse, mitte tahtliku teoga. Esialgse info kohaselt oli tegemist ootamatu haigushooga, vahendab Helsingin Sanomat.

Päästeameti andmetel sai juhtunud kannatada kokku kaheksa autot. Kolm inimest said kannatada raskelt ja üks kergemalt. Üks kannatanutest on teistele otsa sõitnud auto juht, aga praegu pole teada, kas tema on raskelt kannatanud inimeste hulgas.

Pealtnägijate seletuse kohaselt oli juhtunu hetkel kuulda suurt pauku, mis meenutas lõhkamistöid. Üks auto oli liikunud väga suure kiirusega ja esialgu paistis, et midagi visatakse katuseluugist välja, aga siis selgus, et auto oli inimesele otsa sõitnud. Inimene lendas kui kaltsunukk üle auto.

Politsei pani pealtnägijate väitel otsasõidu teinud auto juhil käed raudu.

Auto ajanut ihmisten päälle Siilitien metroasemalla, useita loukkaantunut – HS seuraa

Siilitien metroasemalla Helsingissä auto ajanut ihmisten päälle jalkakäytävällä. Useita ihmisiä loukkaantunut on loukkaantunut, kertoo paikalla oleva HS:n toimittaja. Aiheesta lisää hetken kuluttua. HS seuraa tilannetta.

Kommentaarid
(Külastatud 278 korda, 1 külastust täna)