Pealtnägija: otsasõidu ohvrite olukord oli tõesti halb

Väljavõte Helsingin Sanomate veebist.

Pealtnägijate väitel oli Helsingis Siilitie metroojaama juures toimunud auto otsasõidu tagajärjel kannatanud inimeste olukord väga halb: üks inimene liigutas, kaks ei liigutanud, vahendab Helsingin Sanomat.

Asja oma koduaknast pealt näinud inimeste väitel nägi üks ohver välja nagu surnu. Üks ohvritest oli otsasõidu tagajärjel lennanud mitmeid meetreid eemale.

Silminnäkijät Siilitien turmasta: uhrien tilanne näytti “todella pahalta”

Silminnäkijä kertoo olleensa olohuoneessa, kun Siilitiellä kuului kova, ilotulitetta muistuttava rysähdys. Mies ajoi Siilitien metroaseman lähellä Helsingissä ihmisten päälle jalkakäytävällä. “Katsoin ikkunasta alas, ja näin heti kaksi ensimmäistä ihmistä makaamassa maassa. Viisi autoa oli ihan rytäkässä, sivulla oli vielä yksi auto peräpää aivan muussina. Sitten näin vielä kolmannen henkilön maassa”, silminnäkijä sanoo.

Kommentaarid
(Külastatud 225 korda, 1 külastust täna)