KUUM: Helsingis inimeste sekka sõitnud autol olid Eesti numbrimärgid

Kaader Ilta-Sanomate videost.

Soome politsei andmetel olid Helsingis täna Siilitie metroojaama juures kella 13.45 ajal inimestele otsa sõitnud universaalkerega Volvol Eesti numbrimärgid. Praegu pole teada, mis rahvusest juht oli. Politsei uurib ka seda, kas tegemist oli tahtliku teo või terviserikkega, vahendab Ilta-Sanomat.

Politseikomissar Pekka Seppälä väitel oli auto roolis üle 30-aastane mees, kellega on juba vesteldud. Mingil põhjusel sõitis mees suurel kiirusel kõnniteele ja parkimisplatsile.

Juhtunus sai kõige raskemalt kannatada üle 20-aastane naine. Kergemaid vigastusid said ligi 60-aastane mees ja ligi 40-aastane naine.

Politsei info kohaselt sõitis auto kõigepealt otsa noorele naisele, siis teisele autole, siis teisele naisele ja siis mehele. Parkimisplatsil said vigastada kokku seitse autot. Kaks autot said tõsisemalt kannatada.

Poliisi tutkii, ajoiko farmari-Volvon kuljettaja tahallaan ihmisten päälle Siilitiellä

Poliisi on päässyt puhuttamaan kuljettajaa Helsingin Siilintien tapahtumista. Yli 30-vuotias mies ajoi jostain syystä kovassa vauhdissa jalkakäytävälle ja pysäköintialueelle. Onnettomuus tapahtui kello 14 jälkeen Helsingissä. Poliisi kertoi aiemmin, että kuljettajan lisäksi loukkaantuneita oli kolme. Vaarassa oli huomattavasti useampi. – Onnettomuudessa oli kaikkiaan kymmenen asianomistajaa.

Kommentaarid
(Külastatud 910 korda, 1 külastust täna)