2017 – naise ilu ei sõltu enam kehakaalust

2017. aasta jaanuarikuu Briti Vogue’i esikaanel poseerib pluss-modell Ashley Graham.

Eelolev, 2017. aasta tõotab suuri muutusi moe- ja ilumaailmas. Nimelt ei sõltu naise ilu enam kehakaalust, kirjutab Ashley Graham Briti Vogue’i jaanuarinumbris. Ühtlasi on ajakirja esikaanel Grahami foto. Grahamil kulus modellina 16 aastat, et Vogue’i esikaanele jõuda.

Ashley: Why 2017 Is The Year Of Beauty Beyond Size

I’ll never forget the moments before my very first photoshoot as a professional model. I was 13 years old, sitting in the car with my mom, praying and thanking God that I had been given this opportunity. I thought to myself, “If this is the only time I book a job, I’ll be grateful.”

Graham on varem julgelt poseerinud ja seda vaatamata oma täidlasele kehale:

No Title

No Description

No Title

No Description

No Title

No Description

No Title

No Description

Kommentaarid
(Külastatud 271 korda, 1 külastust täna)