Tai tulistaja hukkas 17 inimest, palju haavatuid, lisaks pantvangid (lisatud videod, NB! Nõrganärvilistele tungivalt mittesoovitavad!)

Tais tulistas sõjaväelane automaatrelvast Khorati linnas kaubanduskeskuse Terminal 21 juures tänaval surnuks vähemalt 17 inimest. Lisaks on palju haavatuid.

Mees tappis täna, laupäeva õhtul kõigepealt sõjaväebaasis kolm inimest ja varastas sealt sõjaväe maastikuauto (Humvee). Tulistaja sõitis kaubanduskeskuse juurde, kus tulistas inimesi ja võttis osa pantvangi, vahendab Bangkok Post.

Teadaolevalt on tapetuid 17 ja haavatuid 14. Mees varastas kõigepealt sõjaväeosast varustust ja relvad, tulistas surnuks ohvitseri ja veel kaks isikut Surathampithaki sõjaväebaasis, enne kui lahkus varastatud maasturiga.

Mees tulistas automaatrelvast inimesi Muangi linnaosas asuva kaubanduskeskuse Terminal 21 juures. Siis tulistas ta üht gaasiballooni, mis plahvatas ja süttis põlema. Kinnitamata andmetel olid mehel kaasas käsigranaadid.

Kaubanduskeskusse saadeti eriüksuslased. Tulistaja on võtnud pantvangi 16 inimest keskuse 4. korrusel. Kohale toodi mehe ema, et ta veenaks poega alla andma. Mees oli teinud oma tulistamisest video ja kandis seda üle Facebook Live’i kaudu. Tema Facebooki külg eemaldati mõni aeg hiljem. Mees ütles videos, et kõik surevad nagunii ükskord ära ja et rikkad kasutavad teisi ära, aga põrgus nad oma raha kasutada ei saa.

Tulistaja on 32-aastane ja ta nimi on Jakrapanth Thomma ning teenib samas Surathampithaki sõjaväeosas. Tapetud ohvitser oli kolonel Anantharot Krasae, kellega tulistajal oli olnud varem konflikt. Üks pealtnägija rääkis, et baasis oli tapetud koloneli ämm ning veel üks sõjaväelane.

Siin on videod tulistajast ja sündmuskohalt:

Kommentaarid
(Külastatud 817 korda, 1 külastust täna)