Kurb lugu: Ukrainas suri vanadusse 8-aastane tüdruk

Ukrainas suri 8-aastaselt vanadusse tüdruk, kel oli väga haruldane geneetiline häire. Niisuguseid inimesi on maailmas ainult 160.

8-aastase Anna Sakidoni bioloogiline vanus oli 80 eluaastat, ta kaalus ainul 8 kilo. Ta suri vanadusse, kuna tema siseorganid hakkasid üles ütlema, vahendab Daily Mail.

Leinav ema Ivanna ütles, et oli valmis lapse nimel kõigeks. Hutchinson-Gilfordi sündroomi (progeeria) diagnoosiga laste jaoks võrdub üks aasta 8-10 aastaga. Lapse luustik kasvas aeglaselt, aga muud organid vananesid kiiresti. Tavaliselt surevad sellised lapsed insuldi tagajärjel. Annal oli olnud mitu insulti ja tal oli jalad halvatud. Insult mõjutas käte ja jalgade liikumist.

Video on tehtud siis, kui Anna oli 3-aastane. Ta hakkas käima 10-kuuselt. 11-kuuselt hakkas lapse emale igale poole järgnema, aga ta sai seda teha vaid õhtuti, kuna kartis valgust. Selline häire esineb vaid ühel lapsel 20 miljonist. Selle häirega inimesi on maailmas teadaolevalt vaid 160.

Kommentaarid
(Külastatud 2,951 korda, 1 külastust täna)