Vantaal oli noorte kaklus, kohale kutsuti politsei ja kiirabi

Vantaal Hämeenkylä koolis oli eile teisipäeval noorte kaklus, mille lahendamiseks oli vaja kohale kutsuta politsei. Lisaks kutsuti kohale kiirabi.

Asjast on teatatud veebis Wilma keskkonna kaudu ka lapsevanematele. Politsei andmetel puhkes tüli alla 15-aastaste õpilaste hulgas, mille tagajärjel lõi üks õpilane teist rusikaga näkku, vahendab Iltalehti.

Kohale kutsuti politsei ja kiirabi. Vigastused pole rasked. Politsei juhtunu täpsemaid üksikasju ei kommenteerinud. Kahtlusalune on alla 15-aastane ja pole kohtulikult vastutav. Asja eeluurimine on lõpetatud ja tehtud teade lastekaitsele.

Koululaiset tappelivat Vantaalla – paikalle hälytettiin poliisi ja ambulanssi

Poliisin mukaan epäilty on alle 15-vuotias, eikä ole rikosoikeudellisessa vastuussa. Asiasta on tehty lastensuojeluilmoitus. Vantaalla Hämeenkylän koululla nähtiin tiistaina oppilaiden välinen tappelu, jonka selvittämiseen tarvittiin poliisia. Paikalle hälytettiin myös ambulanssi. Iltalehden tietojen mukaan asiasta on tiedotettu oppilaiden vanhemmille Wilmassa. Iltalehti tavoitti Hämeenkylän koulun rehtorin Pasi Majasaaren, joka vahvistaa, että koululla oli tiistaina tappelu, jota selvittämään tarvittiin poliisia.

Kommentaarid
(Külastatud 530 korda, 1 külastust täna)