Soome politsei sai vanglapõgeniku kätte

Soome politsei sai Kylmäkoski kinnisest vanglast plehku pistnud isiku täna kätte. Tegemist oli 1997. aastal sündinud mehega.

Vangla info kohaselt toimus põgenemine esmaspäeval, 13. juulil. Põgenemine oli lühiajaline, kuna politsei info kohaselt saadi põgenik täna teisipäeva pealelõunal kätte, vahendab Iltalehti.

Politsei selgitas põgeniku asukoha ise välja ja kinnivõtmine kulges rahulikult. Tegemist oli ajaloos erakordse põgenemisega, kuna vangla ajas kaks isikut segamini. Erakordne oli ka see, et kinnisest Kylmäkoski vanglast üldse keegi põgenes.

Käsittämätön vankilapako Kylmäkoskella – kaikkien aikojen ensimmäinen vanki karkasi, “kaksoisolento” jäi kiven sisään

Kylmäkosken vankilassa on paljastunut toimintahistorian ensimmäinen vankilapako. Rikosseuraamuslaitos selvittää poikkeuksellista, Kylmäkosken vankilan historian ensimmäistä pakenemistapausta. Vankilanjohtajan mukaan pako ilmeni maanantaina 13. heinäkuuta. Vangilla ei ole kytköksiä järjestäytyneeseen rikollisuuteen, mutta hänen vaarallisuudestaan ei ole täyttä varmuutta. Vankeusrangaistustaan suorittanut vanki on Iltalehden tietojen mukaan paennut Kylmäkosken vankilasta Etelä-Pirkanmaalla. Vankilapako kävi ilmi maanantaina 13.

Kommentaarid
(Külastatud 372 korda, 1 külastust täna)