KUUM: Soomes hukkus autoavariis 17-aastane poiss

Eile hukkus Hyvinkääl Hangonväyläl toimunud liiklusõnnetuses 17-aastane poiss. Kokku põrkasid sõiduauto ja kruusakoormaga kallur.

Õnnetus juhtus peale kella 16.30 õhtupoolikul. Sõiduauto oli teadmata põhjusel kaldunud vastassuunavööndisse ja sõitis kallurile otse sisse, vahendab Iltalehti.

Sõiduautoga sõitnud 17-aastasel poisil oli olemas juhiluba. Kalluri juht sai samuti vigastada, kuna auto vajus kummuli, juht viidi ravile haiglasse.

Juhtumit uuritakse kui liikluse ohustamist. Lisaks uuritakse surma põhjuseid.

17-vuotias poika kuoli Hyvinkään kolarissa

Poliisin tietojen mukaan henkilöauto oli toistaiseksi tuntemattomasta syystä ajautunut vastaantulevien kaistalle ja törmännyt yhdistelmäajoneuvon keulaan. 17-vuotias poika menehtyi eilen Hyvinkään Hangonväylällä tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa, tiedottaa poliisi. Osallisena onnettomuudessa olivat henkilöauto ja soralastia kuljettanut yhdistelmäajoneuvo. Poliisi hälytettiin paikalle puoli viiden jälkeen iltapäivällä. Poliisin tämänhetkisten tietojen mukaan henkilöauto oli toistaiseksi tuntemattomasta syystä ajautunut vastaantulevien kaistalle ja törmännyt sora-auton keulaan kohtalokkain seurauksin.

Kommentaarid
(Külastatud 257 korda, 1 külastust täna)