10-aastaselt soome tüdrukult rööviti päise päeva ajal jalgratas – mees lõi vastu pead ja lükkas pikali

Laupäeva päeval langes 10-aastane tüdruk Soomes Hämeenlinnas jalgrattaröövi ohvriks, kui täiskasvanud mees lõi last vastu pead ja lükkas lapse pikali.

Politsei info kohaselt sai tüdruk jalgadele sinikad. Tüdruku lähedased leidsid hiljem üles nii jalgratta kui selle röövija. Lähedased võtsid mehe kinni ja viisid ja politseijaoskonda, vahendab Iltalehti.

Politsei info kohaselt oli sama mees olnud päeval kohal politsei korraldatud politseipäeval, kust ta häiriva käitumise tõttu eemaldati. Mees oli käinud kohal kahel korral: esialgu jalgrattaga ja küsis omale plaastrit, hiljem naasis kellegi autoga ja häiris teisi inimesi, mistõttu viis politsei ta minema.

Häme politsei uurib juhtumit kui röövi.

10-vuotiaalta tytöltä ryöstettiin polkupyörä keskellä päivää Hämeenlinnassa – mies löi päähän ja tönäisi maahan

Pyöräryöstäjän uhriksi joutuneen pikkutytön läheiset löysivät teosta epäillyn miehen ja toimittivat hänet poliisille. Sama mies häiriköi aiemmin päivällä poliisin järjestämässä yleisötilaisuudessa. 10-vuotias tyttö joutui väkivaltaisen pyöräryöstön uhriksi Hämeenlinnassa lauantaina puolen päivän aikaan. Tyttö oli ollut pyöräilemässä Hattelmalantiellä kun hänen kimppuunsa kävi aikuinen mies. Teosta epäilty mies oli lyönyt tyttöä päähän, tönäissyt hänet maahan ja vienyt tämän lastenpyörän.

Kommentaarid
(Külastatud 1,109 korda, 1 külastust täna)