Nõrganärvilistele mittesoovitav lugemine: Vene ämm kastreeris, pussitas surnuks ja viskas munandid aknast välja oma väimehel, kes hilines elatise maksmisega

Vene naine tunnistas üles, et kastreeris oma 32-aastase väimehe Dmitri Bogdanovi, pussitas ta surnuks ja viskas tema munandid aknast välja, kuna väimees hoidus elatise maksmisest.

Naine oli löönud väimeest noaga 27 korda, kuna „ta jäi hiljaks alimentide maksmisega”, vahendab Daily Mail.

Politsei info kohaselt lõikas naine väimehel kööginoaga munandid küljest ja viskas need aknast välja.

Naise ja endise väimehe tüli puhkes ühise joomingu käigus. Juhtum oli Venemaa lääneosas Novgorodi oblastis. 49-aastane naine elab koos partneriga Novgorodi oblastis Borovitši linnas ja politsei on nad vahistanud.

Dmitri Bogdanov oli oma endise ämma ja tolle elukaaslase juures ning võtnud viina, kui puhkes tüli, mis lõppes traagiliselt. Naine süüdistas endist väimeest alimentide maksmisega hilinemises ning oma endise naise ja poja hooletusse jätmises. Pussitamist oli alustanud naine ning jätkas tema elukaaslane.

Pärast oli naine võtnud noa ja lõiganud otsast mehe munandid ning visanud need oma korteri aknast alla. Politsei info kohaselt oli meest pussitatud 27 korda. Pärast tapmist helistas naine oma tütrele ja rääkis, mis oli toimunud. Tütar helistas kohe politseisse. Algul eitas naine oma endise väimehe tapmist, aga siis tunnistas üles. Asja kohta on algatatud kriminaalasi.

Russian man is castrated then stabbed to death by his mother-in-law

Woman was drinking with former son-in-law, Dmitry Bogdanov, in western Russia Argument broke out as she was angry Bogdanov was late paying child support Woman and her partner then allegedly stabbed Bogdanov 27 times, killing him Police say she also cut off Bogdanov’s testicles and threw them out the window A woman has confessed to castrating and killing her former son-in-law after stabbing him 27 times ‘because he was late with alimony payments’.

(Külastatud 1,015 korda, 1 külastust täna)

Kommentaarid

kommentaarid