Eesti mees vägistas Soomes 14-aastase tüdruku, kes oli joobes

Soome lõunaosas Riihimäki linnas elanud 50ndates eluaastates eesti mees mõisteti neljaks aastaks reaalselt vangi selle eest, et vägistas 14-aastase tüdruku, kes oli purjus.

Tüdruk oli juhtunu ajal peaaegu meelemärkuseta. Mehe korteris oli ka teisi noori, kes alkoholi tarvitasid. Kui tüdrukul hakkas paha, viis mees ta magamistuppa, vahendab Ilta-Sanomat.

Tüdruk rääkis, et oli nii purjus, et tal oli raske silmi lahti hoida. Ta oli oksendanud, pärast mida viis mees mustaks saanud riided pesumasinasse. Pärast seda tuli mees tagasi ja vägistas tüdruku.

Kohtu hinnangul oli 57-aastane Hillar Kaljurand kasutanud vägistades vägivalda. Tõendite juures olevatelt piltidelt on näha tüdrukul sinikaid. Arsti antud hinnangu kohaselt olid sinikad tekkinud kannatanu kinnihoidmisest.

Suguline vahekord oli kohtu info kohaselt kaitsmata. Seda tõendab labori Y-kromosoomi analüüs. Kohus leidis, et süü on tõendatud kannatanu ja tunnistajate ütluste, arsti hinnangu ja fotode põhjal. Kohtu hinnangul pidi Kaljurand teadma, et tüdruk on alla 16-aastane. Kuritegu pandi toime 2017. aastal.

Mees end süüdi ei tunnistanud. Mees seletas labori analüüsi tulemusi sellega, et tema antud taskurätikust võis sattuda tükke kannatanu tuppe, kui tema sõbrad teda oksest puhastasid.

Kaljurand mõisteti süüdi ka alkokuriteos, kuna andis alaealistele alkoholi. Lisaks mõisteti ta süüdi kahes vägivalla juhtumis, kuna alkohol tekitas noortele kehalise vägivallaga sarnanevaid kahjustusi.

Virolaismies raiskasi Riihimäellä väkivaltaisesti humalaisen 14-vuotiaan, tyttö oli lähes tiedottomassa tilassa

Teinejä asunnollaan “kestinnyt” viisikymppinen mies raiskasi väkivaltaisesti 14-vuotiaan tytön tämän ollessa lähes sammunut. Kanta-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi virolaismiehen neljän vuoden vankeusrangaistukseen. Nuoret olivat viettäneet aikaa miehen asunnolla juoden alkoholia. Kun tyttö oli alkanut voida pahoin, mies oli tytön mukaan kantanut hänet makuuhuoneeseen. Tyttö kertoi olleensa niin humalassa, että hänen oli vaikea pitää silmiään auki.

Kommentaarid
(Külastatud 1,077 korda, 1 külastust täna)