KOLE: Vene naine lõikas satanistliku rituaali käigus otsast mehe pea, käed ja genitaalid

Venemaal pandi vangi 21-aastane Anastasia Belošapkina, kes lõikas otsast oma armsama pea, käed ja genitaalid pärast seda, kui mees oli sado-maso mängu käigus hinge heitnud.

Mees suri lämbumise tagajärjel ühe seksimängu käigus nende korteris Orjoli linnas. Belošapkina mõisteti 10 aastaks vangi, vahendab Daily Mail.

Naine lõikas kööginoaga ära ka mehe huuled ja vigastas põskesid. Samuti lõikas ta otsast mehe jäsemed, sõrmed ja varbad ning koukis välja sisikonna.

Naine viskas mõned mehe kehaosad minema, aga ülejäänut hoidis külmkapi sügavkülmas. Mees Dmitri Sinkevitš oli 24-aastane ja töötas baarmenina.

Ajal kui Belošapkina surnukeha tükeldas, helistas tema õde Ksenia ja küsis, mida ta teeb. Naine vastas, et tükeldab oma peigmehe surnukeha. Pärast seda helistas Ksenia oma vanematele, kes teatasid politseisse.

Naabrite väitel oli paar teinud hirmsat lärmi, nad olid tegelenud okultismi ja sado-masoga. Mehe sotsiaalmeedia küljel olid satanistlikud pildid.

Üks naaber rääkis Vene meediale, et korteris peeti iga nädal orgiaid, mille peale naabrid kaebasid. Hukkunud Dmitri oli endine politseinik ja ajateenija. Tema sotsiaalmeedia küljel oli pilt koeraga jalutamisest sama päeva hommikul, kui ta hukkus.

Belošapkina, kes on politseiniku tütar, tunnistas oma armsama tükeldamise üles. Naine, kes on kandnud perenimesid Onegina ja Savosto tunnistati ekspertiisi käigus süüdivaks.

Dmitri kasuema Nina ütles, et leiti üles kõik mehe elundid peale maksa. Külmkapis olid pea, käed ja jalad. Mehel oli veri välja lastud ja teda võis ära tunda ainult lokkide järgi.

Üks naaber rääkis, et oli käinud pärast laiba tükeldamist korteris ja näinud, kuidas liha rippus konksude otsas. Käed ja jalad olid olnud prügikastis, magu oli külmkapis kilkoti sees ja sõrmed laiali mööda korterit.

Ohvri tädi rääkis, et karistus on liiga leebe ning avaldas kahetsust, et enam pole surmanuhtlust. Mehe surm ööl vastu 11. veebruari omas kohtu hinnangul satanistlikku tähendust. Ühe allika väitel oli tegemist 99 protsenti rituaalse tapmisega. Ära lõigatud peal olid huuled kokku surutud, mis tähendab, et surm saabus piinades. Sõrmed olid ära lõigatud, sest satanistlikule jumalale Baphometile on see meelepärane.

Russian girl hacked off lover’s head, hands and genitals after he died

Anastasia Beloshapkina cut up body of her boyfriend and kept bits in the freezer She severed Dmitry Sinkevich’s head, gentials, limbs and gouged out his insides He died of asphyxiation during a ‘rough sex session’ in their flat in Oryol, Russia Beloshapkina jailed for ten years for manslaughter and ‘abusing the deceased’ A woman who beheaded her boyfriend then hacked off his genitals in a ‘Satanic ritual’ after he died in a BDSM sex session has been jailed for manslaughter in Russia.

(Külastatud 467 korda, 1 külastust täna)

Kommentaarid

kommentaarid