Soome mees võttis aluspükste väel 8-aastase lapse endale kõhule ja tegi „hobust”, mõisteti vangi

Lõuna-Karjala kohus mõistis kaheks aastaks vanglasse praegu 52-aastase mehe, kes oli seksuaalselt ära kasutanud 8-9-aastast last.

Mees võttis lapse aluspükste väele, tõstis endale kõhu peale ja liigutas last enda suguelundi peal. Nii mehel kui lapsel olid jalas vaid aluspüksid. Lapse väitel oli mees seksuaalselt erutunud, vahendab Ilta-Sanomat.

Kohtu materjalide põhjal ei saanud laps teo toimumise ajal selle tähendusest aru. Laps oli alles mõne aja pärast saanud interneti kaudu teada, mida sellised asjad tähendavad ja rääkinud oma hooldajale, et mees oli end õõtsutanud asendis, millega lapsi tehakse.

Mees oli seda teinud neli korda vahemikus 2015. aasta november kuni 2016. aasta september. Mees lükkas tegude seksuaalsuse ümber. Ta väitis, et laps tuli ise tema peale istuma. Mehe väitel mängis laps tema peal „hobust” ja siis liigutas end, kui mees oli selili.

Mees väitis, et tal on nii tugevad seljavalud, et pole võimeline last sellises asendis seksuaalselt liigutama. Mees väitis lausa, et lasi lapsel seda teha, et oma selga ravida.

Kohus aga jäi rohkem uskuma lapse ja hooldaja juttu. Rohkem tunnistajaid teol ei olnud.

Kohus mõistis mehele teo eest 2 aasta ja 2 kuu pikkuse reaalse vanglakaristuse. Lisaks peab mees maksma lapsele 10 000 eurot hüvitist kannatuste eest. Kohtu hinnangul raskendas mees oma teoga lapse arengut.

Kohtu hinnangul oli tegi eriti kahjulik seetõttu, et laps tundis mehe suhtes usaldust ja oli mehest sõltuv. Kohus tegi otsuse kolmapäeval ja see pole veel jõustunud.

Aikuinen mies käytti 8-vuotiasta lasta törkeästi seksuaalisesti hyväkseen – mieheltä hämmentävä selitys

Etelä-Karjalan käräjäoikeuden mukaan mies käytti tekohetkellä 8-9-vuotiasta törkeästi seksuaalisesti hyväkseen. Mies riisui lapsen päällyshousut, nosti päälleen, ja liikutti lasta sukupuolielimensä päällä. Miehellä ja lapsella oli yllään vain alushousut. Lapsen kertoman mukaan mies oli tekojensa aikaan seksuaalisesti kiihottunut. - Lapsi ei ollut tekohetkellä ymmärtänyt teon merkitystä.

Kommentaarid
(Külastatud 969 korda, 1 külastust täna)