Soome parlamendisaadik poseeris alasti

41-aastane Soome parlamendisaadik Hanna Kosonen poseeris alasti Helsingin Sanomate kuukirjas Sielu & ruumis (tõlkes: Hing ja keha).

Keskerakonna saadik Kosonen märgib, et kasvas üles maal ja tänu sellele on lapsest saadik palju liikunud ja tegelenud spordiga. 1996. aastal tuli Kosonen juunioride maailmameistriks suusaorienteerumises. Naine lisab, et pidi lõpetama, kuna tal tekkis koormusastma. Tippsport laastab tervist ja ta lõpetas ära.

Kosonen on sünnitanud kaks last ja sellele vaatamata on ta oma kehaga rahul.

Sielu & ruumis: Kansanedustaja Hanna Kosonen HS:n Kuukausiliitteen Sielu & ruumis -palstalla: “Ajattelen hyvin vähän sitä, miltä kehoni näyttää”

“Olen ollut tosi liikunnallinen aina. Kasvoin maalla, missä elämään kuului paljon hyötyliikuntaa. Ajettiin pyörällä ja tehtiin maatalon töitä. Hiihto oli vahva lajini, ja harrastin myös suunnistusta. Kun voitin junioreiden maailmanmestaruuden hiihtosuunnistuksessa vuonna 1996, lajivalinta oli selvä. Tämä yli 90 päivää vanha arkistoartikkeli kuuluu HS Digi-tilaukseen Saat HS Mini -tilaajana kokeilla HS Digiä maksutta Haluatko lukea koko artikkelin?

 

Kommentaarid
(Külastatud 1,114 korda, 1 külastust täna)