Ameerika kirurg väidab, et leidis üles naiste g-punkti ja teeb nüüd operatsioone, et naisi aidata

Naistele erutust pakkuvat g-punkti on otsitud aastaid. Ameerika günekoloog ja kirurg Adam Ostrzenski väidab olevat selle üles leidnud ning on teinud juba operatsioone neile naistele, kel on selle punktiga probleeme.

G-punkti on naise organismist otsitud juba aastakümneid. Väidetavalt asub g-punkt naise tupe eesseinas umbes 4 sentimeetri sügavusel ja mehel pärakus. Teadlased pole aga seni ühesel seisukohal, kas selline asi on üldse olemas. Nüüd väidab aga Florida arst, et on selle üles leidnud ja oma teooriat juba naiste peal katsetanud – väidetavalt edukalt.

Seni on teadlaste arvamused g-punkti osas läinud lahku. Iga inimene on seksuaalselt unikaalne olend ja seni on väidetud, et ühtedel naistel on g-punkt olemas ja teistel mitte. On ka teadlasi, kes väidavad, et mingit g-punkti pole üldse olemas.

Ostrzenski aga väidab, et uuris 2012. aastal ühe 83-aastase naise surnukeha ja leidis tupe siseküljelt paari sentimeetri sügavuselt ühe kotja moodustise, mis oli 8,1 mm pikk ja 3,6 mm lai ning 1,5 mm sügav.

Pärast seda avastust sooritas ta kolmele sünnitanud naisele operatsiooni, mille käigus eemaldas neil kudet sellest kohast, kus tema väitel asubki g-punkt. Pärast seda õmbles ta tupeseina kinni.

Need sünnitanud kolm naist olid kaotanud pärast sünnitust võime saada vaginaalseid orgasme ilma, et samal ajal stimuleeritaks kliitorit. Nüüd teatasid naised, et saavad orgasme endisel moel, vahendab New Scientist.

Ostrzenski kutsub uut metoodikat g-punkti plastikaks ja tema operatsioonid on osa uurimusest, mis avaldati väljaandes Aesthetic Plastic Surgery.

Paljud teadlased pole aga sellega nõus, kuna Ostrzenski avastused on teaduslikult põhjendamata. Isegi kui opereeritud naiste seksielu paranes, ei pruugi see olla seotud neile tehtud lõikustega. Teadlased hoiatavad, et g-punkti teema on miljoni dollari äri, millega seonduvasse tuleb suhtuda suure ettevaatusega.

Paljud g-punkti teraapiad lubavad naistele nende naudinguid suurendada, aga seni pole ükski selline asi leidnud teaduslikku tõestust. Näiteks pole välistatud, et tegemist on prühholoogilise efektiga, kus ainuüksi usk millessegi paneb teatud asju tundma.

Teised teadlased aga leiavad, et kui selline lõikus naisi aitab, siis võiks neile seda teha lasta.

G-spot surgery given to three women to boost sexual pleasure

Three women have received a surgery intended to improve G-spot sensitivity and increase sexual satisfaction. The procedure tightens tissue in the vaginal wall around the so-called G spot, an area of the vagina reputed to produce intense orgasms when stimulated, although experts still argue over whether this really exists.

Kommentaarid
(Külastatud 2,373 korda, 1 külastust täna)