Raske õnnetus Loviisas: kokku põrkasid veoauto ja kaks sõiduautot

Pühapäeva õhtul tuli teade raske liiklusõnnetuse kohta Loviisas, kus põrkasid kokku veoauto ja kaks sõiduautot. Neli täiskasvanut ja kaks last viidi haiglasse. Ühe täiskasvanu vigastused on rasked.

Raskelt vigastatud toodi Helsingi Meilahti haiglasse, kergemalt vigastatud viidi Porvoo haiglasse, vahendab Helsingin Sanomat.

Veoauto juht õnnetuses vigastada ei saanud. Teeolud olid õnnetuse kohal head. Õnnetuse täpne põhjus pole veel selgunud, aga arvatavalt sõitis üks sõiduautodest veoautole otsa.

Kuorma-auto ja kaksi henkilöautoa kolaroivat Kuutostiellä Loviisassa – Neljä aikuista ja kaksi lasta sairaalaan, yhdelle vakavia vammoja

Kuusi ihmistä joutui sunnuntai-iltana sairaalaan, kun kuorma-auto ja kaksi henkilöautoa kolaroivat valtatie 6:lla Loviisassa. Yksi aikuinen loukkaantui turmassa vakavasti. Hänet jouduttiin irrottamaan ajoneuvosta ja kuljettamaan Meilahden sairaalaan. Lisäksi kolme aikuista ja kaksi lasta saivat lievempiä vammoja. Heidät vietiin Porvoon sairaalaan. Kuorma-auton kuljettaja ei loukkaantunut. Kuutostie suljettiin onnettomuuden raivaustöiden vuoksi.

Kommentaarid
(Külastatud 274 korda, 1 külastust täna)