Uus info Helsingi otsasõidu kohta: asi toimus mitu ristmikku varem

Politseilt on saabunud uut infot Helsingis eile õhtul toimunud otsasõidu kohta. Nimelt oli otsasõit toimunud juba mitu ristmikku varem, Mannerheimintie ja Lönnrotinkatu ristmikul. Seal auto alla jäänud keskealine soome naine lohises koos autoga mitu ristmikku kaasa ja hukkus.

Auto, arvatavalt punage Jaguar jäi lõpuks seisma Lönnrotinkatu ja Annankatu ristmikul, kus algselt arvati, et juhtus otsasõit. Seni pole teada ka see, millistel ristmikel inimesed auto alla jäid.

Valvekaamerate salvestustest on politsei teatel näha, et auto on ületanud lubatud sõidukiirust. Politsei on kokku panemas pilti, mis tegelikult toimus ja kus inimesed auto alla jäid.

Autot juhtinud ligi 50-aastane mees on vahi all. Tema verest leiti alkoholi, aga mitte üle 1,2 promilli.

Ilta-Sanomat on avaldanud inimestele otsa sõitnud punase Jaguari pildi.

Helsingin yliajo: Päihtynyt kuljettaja ajoi väkijoukkoon punaisella Jaguarilla

Helsingin keskustassa tapahtui perjantai-iltana yliajo, jonka seurauksena yksi henkilö on kuollut ja ainakin neljä loukkaantunutta on viety sairaalahoitoon. Lisäksi useita muita on loukkaantunut lievemmin. Onnettomuuspaikalla, Annankadun ja Lönnrotinkadun risteyksessä komisario Henri Helminen kertoo, että yliajon aiheuttanut henkilö ajoi Mannerheimintieltä Lönnrotinkadulle. – Lopputulemana yksi ihminen kuoli ja neljä on toimitettu sairaalaan, hän sanoo.

Kommentaarid
(Külastatud 336 korda, 1 külastust täna)